19 december 2017

Hej ST medlem! 

Det börjar lacka mot jul. Redan på söndag kommer Tomten … och gröten ska ätas … (för den som firar på det viset).

ST inom Transdev har fått många nya medlemmar under året som har gått. Det är verkligen  jätteroligt, men det medför också ett ansvar då ni som våra medlemmar väljer att ST ska representera er och tillvarata era intressen.

Sedan sist har vi haft gruppval. Det är glädjande att många fick sitt förstahands- eller andrahandsval. Det visar att vi är på rätt väg. Har ni tankar, tips eller funderingar på hur vi kan förfina valet ytterligare, så får ni gärna dela med er av dessa.

Just nu arbetar vi på högtryck med semesterinplaceringen. Med frostnatt, julgransglitter och nyårssmällare runt hörnet känns det långt till sommaren, men innan vi vet ordet av är vi mitt i grillkvällar, solkräm och resplanering.

Det är förmånligt att vi har ett avtal som ger oss rätt att få reda på vår semester så lång tid i förväg. Senast 1/1 ska det vara klappat och klart – och det verkar också som att det blir det.

Vi hoppas att ni får en så bra semesterperiod som er placering i omloppet kan ge. Tyvärr är alltid någon längst ner i turordning men systemet bygger på rotation och rättvisa i det långa loppet.

Det var allt för denna gång, har ni frågor eller funderingar så vet ni att ni kan höra av er till någon i styrelsen. Dessutom närmar det sig årsmöte, så om just DU känner att du vill engagera dig i styrelsearbetet – skriv en rad. Antingen till någon i styrelsen eller direkt till valberedningen på annika.ekvall@transdev.se

Med detta vill vi på ST inom Transdev passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett fantastiskt nytt 2018!
Med vänlig hälsning,
Styrelsen på ST inom Transdev

Jaana Viippola

Avd. 8